NGC 2023 ronde 4

NGC 2023 Salland 1

Op donderdag 20 april hebben Joost, Dieter en Jim als team Salland 1 de vierde ronde gespeeld voor de Nederlandse Go Competitie. Ze speelden tegen Utrecht 2. En de heren hebben wederom gewonnen. De vierde ronde op een rij! Eerdere uitslagen vind je op gocompetitie.nl.

Bord 1: Joost speelde met wit tegen Sander Polling. Dat werd een byo-yomi strijd. We weten dat Joost daar goed mee om kan gaan. Toen Sander ook in byo-yomi kon Joost hem onder druk zetten met een lastig probleem. Joost won.

Bord 2: Dieter speelde met zwart en won van Gerold Nicolasen.

Bord 3: Jim heeft gewonnen van Roland Bijvank. Roland (14k) speelt circa 2 jaar go. Hij heeft regelmatig les van een dan speler en oefent go problemen op internet. Knap van Roland dat hij al meespeelt met deze competitie. Zie hieronder de gespeelde partij.

NGC 20 april 2023 Jim (zwart) – Roland (wit)